Yritys  |   Testiversiot  |   Tiedotteet  |   Palaute

                                    
 
 
 
     

SolarWinds Dameware
DameWare Remote Support
DameWare MRC

SolarWinds
Verkonhallinta
Järjestelmänhallinta
Tietoturva
Tietokantahallinta
IT-tuki

SystemTools Software
Hyena

triCerat
ScrewDrivers
Simplify Suite

Viavi Solutions
Observer Analyzer
GigaStor

 

DameWare Development

SolarWinds

SystemTools Software

triCerat

VIAVI - Observer

 

Verkko-ongelmat esiin myös jälkikäteen

GigaStor -verkkotallentimen avulla kriittiset verkkotapahtumat saadaan esiin myös jälkikäteen. Voit kelata verkkoliikennettä takaisin, mikä mahdollistaa satunnaisten verkko-ongelmien nopean vianmäärityksen.

GigaStor -verkkotallennin tarjoaa massiivisen tiedonkeruun ja ainutlaatuisen aikaperustaisen analyysin, mikä eliminoi ongelmien tuottamisen testausta varten ja näin lyhentää ongelmanratkaisuaikaa merkittävästi. Gigastoresta on myös kompakti liikuteltava versio GigaStor Portable, joka mahdollistaa nopean ja helpon tavan ongelmakohtien analysoimiseksi. GigaStor Portable on täydellinen analysaattori, joka ei vaadi lisälaitteita tai -ohjelmia. Erikseen myytävät etämodulit voivat olla yhteydessä mihin tahansa GigaStor Portable -järjestelmään.

Tietoa verkkoliikenteestä voidaan tallentaa päiviksi, viikoiksi tai kuukausiksi. GigaStor poistaa sormellaosoittelun verkko- ja sovellusoperoijien väliltä, koska sen avulla selviää täsmälleen, mitä verkossa on tapahtunut. GigaStor -tallentimella on mahdollista palata takaisin ongelman tapahtuma-aikaan ja nähdä yksityiskohtaisesti pakettitasolla, mitä tapahtui ennen ongelmaa, sen aikana ja sen jälkeen.

Lisätietoja GigaStor-järjestelmästä.

Lisätietoja erilaisista GigaStor-kokoonpanoista.