Yritys  |   Testiversiot  |   Tiedotteet  |   Palaute

                                    
 
 
 
     

SolarWinds Dameware
DameWare Remote Support
DameWare MRC

SolarWinds
Verkonhallinta
Järjestelmänhallinta
Tietoturva
Tietokantahallinta
IT-tuki

SystemTools Software
Hyena

triCerat
ScrewDrivers
Simplify Suite

Viavi Solutions
Observer Analyzer
GigaStor

 

DameWare Development

SolarWinds

SystemTools Software

triCerat

VIAVI - Observer

 


SolarWinds-tuotteet

SolarWinds-tuotteet muodostavat monipuolisen ohjelmistoperheen, josta löytyy erinomaisia työkaluja jokaiselle IT-ammattilaiselle.

Verkonhallinta (Network Management)

Vaivaavatko verkon suorituskykyongelmat sinua? Varmista liiketoimintakriittisten verkkopalveluiden toiminta yhdenmukaisella näkymällä ongelmakohtiin, suorituskykyyn, liikenteeseen, konfiguraatioihin jne. SolarWindsin verkon suorituskyvyyn hallintaohjelmisto antaa sinulle mahdollisuuden seurata ja hallita verkkoinfrastruktuuriasi. Tutustu verkonhallintaohjelmistoihin tarkemmin täällä.

Lataa evaluointiversio täältä.

Järjestelmänhallinta (System Management)

Hallitse, monitoroi ja tutki sovellusten suorituskykyä ja saatavillaoloa. SolarWindsin ohjelmistot mahdollistavat sovelluksen huomioonottavan infrastruktuurin tarkkailun, yksityiskohtaisen ja helppokäyttöisen suorituskykymonitoroinnin, jotka skaalautuvat kaikenkokoisiin ympäristöihin. Tutustu järjestelmänhallintaohjelmistoihin tarkemmin täällä.

Lataa evaluointiversio täältä.

Tietoturva (IT Security)

Yksinkertaista turvallisuuden ja sen määräystenmukaisuuden ylläpitoa, mittaamista ja monitorointia. SolarWindsin SolarWinds Security Information & Event Management (SIEM) -ohjelmisto on suunniteltu tarjoamaan näihin automatisointia, helpotusta ja vahvaa tilannekuvaa ilman monimutkaisuutta. Tutustu tietoturvaohjelmistoihin tarkemmin täällä.

Lataa evaluointiversio täältä.

Tietokantahallinta (Database Management)

Olet sitten kokenut tietokanta-administraattori tai vähäisemmassä tietokannan hallintavastuussa oleva ohjelmistokehittäjä, Database Performance Analyzer tekee monimutkaisten tietokantaongelmien ratkaisusta ja sovellusten vasteaikaoptimoinnista helppoa. Tutustu tietokannan suorituskyvyn analysointiohjelmistoihin tarkemmin täällä.

Lataa evaluointiversio täältä.

IT-tuki (IT help desk)

SolarWindsin tuotepaletista löytyy myös ohjelmistot IT-tuen tarpeisiin.
  • Web Help Desk - Help Desk - ja IT-omaisuudenhallintaohjelmisto yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa IT-palvelunhallinnan. Lisätietoa Web Help Desk -ohjelmistosta löytyy täältä.
  • DameWare Remote Support - Etähallintaohjelma sekä koneille että Active Directorylle. Ohjelmalla saa nopean ja helpon etäyhteyden Windows®-, Linux®- ja Mac OS® X -koneisiin, ovat ne sitten pöytäkoneita, kannettavia tai palvelimia. Lisätietoa DameWare Remote Support -ohjelmistosta löytyy täältä.
  • DameWare Mini Remote Control - Helppokäyttöinen etätyöpöydän kaappausohjelmisto, jolla saa hallintaansa Windows®, Linux® ja Mac OS® X -järjestelmät. Lisätietoa DameWare Mini Remote Control -ohjelmistosta löytyy täältä.
  • Mobile Admin - Tutki ja ratkaise IT-ongelmat älypuhelimella tai tabletilla. Lisätietoa Mobile Admin -ohjelmistosta löytyy täältä.

Lataa evaluointiversio täältä.