Yritys  |   Testiversiot  |   Tiedotteet  |   Palaute

                                    
 
 
 
     

SolarWinds Dameware
DameWare Remote Support
DameWare MRC

SolarWinds
Verkonhallinta
Järjestelmänhallinta
Tietoturva
Tietokantahallinta
IT-tuki

SystemTools Software
Hyena

triCerat
ScrewDrivers
Simplify Suite

Viavi Solutions
Observer Analyzer
GigaStor

 

DameWare Development

SolarWinds

SystemTools Software

triCerat

VIAVI - Observer

 

ScrewDriverstm

triCerat ScrewDrivers on tulostussovellus, joka eliminoi kirjoitinohjainten sekamelskan Terminal Server - ja Citrix MetaFrame -ympäristöissä ja lopettaa kustannuksia vaativat tulostusongelmat.

ScrewDrivers ottaa selville käyttäjän tulostusattribuutit ja luo dynaamisesti kaikki piirteet omaavan virtuaaliprintterin. ScrewDrivers poistaa myös PDF- ja EMF-tiedostomuotoihin perustuvien tulostusratkaisujen rajoitukset tarjoten lyömättömät dokumentinkäsittelyn ja tulostuksen sovelluksesta tai kirjoittimesta riippumatta.

ScrewDrivers on nopea ja helppo ottaa käyttöön, se vaatii vain minimaalisen konfiguroinnin. ScrewDriversin avulla voit lopettaa palvelimiesi kirjotinohjainten hallinnoinnin ja tarjota käyttäjille ongelmattoman tulostuksen mistä tahansa sovelluksesta mille tahansa kirjoittimelle millä tahansa kirjoitinasetuksella.

Huom. ScrewDrivers on saatavana myös Simplify Suiteen integroituna komponenttina.

Ominaisuudet

PrintFast (tm)

ScrewDrivers sisältää kolmannen sukupolven patentoitavana olevaa ScrewDrivers-teknologiaa. ScrewDrivers tulostaa nopeasti ja tarjoaa administraattorille aiempaa enemmän kontrollia käyttäjän ympäristöihin.

AutoDriver (tm)

AutoDriver on ScrewDriversin ytimessä oleva itsekonfiguroituva tulostusteknologia, joka muuntaa minkä tahansa kirjoittimen laiteattribuutit sopiviksi. Se tunnistaa käyttäjän kirjoittimen ominaisuudet ja luo dynaamisesti niiden perusteella täysin niitä vastaavan virtuaalikirjoittimen. Kaikki tapahtuu automaattisesti ilman administraattorin tai käyttäjän toimenpiteitä. Tukee kaikki kirjoittimia, USB kirjoittimet mukaanluettuna, monitoimilaitteita ja jopa faxeja.

Kaistanhallinta

Administrattorin on mahdollista dynaamisesti rajoittaa, kuinka paljon ICA- tai RDP-yhteyden kaistanleveydestä käytetään tulostukseen.

triMeta-teknologia

Patentoitavana oleva triMeta-teknologia tarjoaa täydellisen kirjoittimen attribuutteihin perustuvan väritarkkuuden ja resoluution. triMeta-teknologia tarjoaa myös reaaliaikaisen konversion pdf-muotoon.

Joustavat kirjoitinnimet

Administraattori voi nimet kirjoittimet siten, että käyttäjien on helppo tunnistaa ne.

ICA- ja RDP-tuki

Toiminta on sama sekä ICA- että RDP-protokollilla.

Tuetut ympäristöt

  • Microsoft Remote Desktop/Terminal Services in Windows Server 2012, 2012 R2, 2008, 2008 R2, 2003
  • Microsoft Remote Desktop in Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP
  • Citrix XenApp, XenDesktop, Presentation Server, Metaframe
  • VDI via Citrix, VMware