Yritys  |   Testiversiot  |   Tiedotteet  |   Palaute

                                    
 
 
 
     

SolarWinds Dameware
DameWare Remote Support
DameWare MRC

SolarWinds
Verkonhallinta
Järjestelmänhallinta
Tietoturva
Tietokantahallinta
IT-tuki

SystemTools Software
Hyena

triCerat
ScrewDrivers
Simplify Suite

Viavi Solutions
Observer Analyzer
GigaStor

 

DameWare Development

SolarWinds

SystemTools Software

triCerat

VIAVI - Observer

 

Simplify Suitetm

Simplify Suite on tehokkain ja täydellisin työkaluohjelmisto Terminal Server -pohjaisen ympäristön hallintaan ja tukemiseen. Simplify Suite sisältää triCeratin Day Zero(tm) Technology -ohjelmistoympäristön, joka laajentaa ja parantaa Windows 2003, 2008, 2008R2, 2012 ja 2012R2 Server -käyttöjärjestelmiä tehostamalla Terminal Server -suorituskykyä, luotettavuutta ja turvallisuutta.

Simplify Suite -ydinkomponentit

Simplify Management Console on keskitetty käyttöliittymä kaikkien Suite-toimintojen konfigurointiin, hallintaan ja tarkkailuun. Se integroituu Active Directoryyn ja LDAP-hakemistoihin mahdollistaen konfigurointioperaatiot millä tahansa hakemiston tasolla.

Simplify Profiles(tm) mahdollistaa henkilökohtaiset käyttäjäasetukset ilman roaming-profiileja. Se tarjoaa myös mekanismin yksinkertaiseen ja tehokkaseen rekisteriasetusten muuttamiseen, hallintaan ja palautukseen.

Simplify Lockdown(tm) helpottaa turvallisten työpöytien asennusta ja estää luvattomien ohjelmien suorituksen Terminal Server -palvelimissa, mikä mahdollistaa "nollapäivä"-suojauksen estämällä tieturvaongelmat ennakolta.

Simplify Printing(tm) eliminoi kirjoitinohjainten sekamelskan Terminal Server - ja Citrix MetaFrame -ympäristöissä ja lopettaa kustannuksia vaativat tulostusongelmat. Se poistaa PDF- ja EMF-tiedostomuotoihin perustuvien tulostusratkaisujen rajoitukset tarjoten lyömättömät dokumentinkäsittelyn ja tulostuksen sovelluksesta tai kirjoittimesta riippumatta.